Hvis du skulle være så uheldig, at have mistet din bilnøgle eller fået låst dig selv ude, kan det være en god idé at ringe til låsesmed til bilen. En låsesmed kan ekspertise i mange flere ting ind bare, at få åbnet døren til dit hjem. De kan blandt andet også få åbnet din bil, samt få produceret en ny bilnøgle enten i original kvalitet eller få lavet en kopi af din bilnøgle.
Der er kommet flere og flere låsesmede som har flere ekspertise områder, derfor er det vigtigt at opretholde det høje niveau ved at efteruddanne personalet løbende.

Det er stærkt anbefalet altid at have en bilnøgle og en ekstra nøgle, for hvis uheldet er ude og du skal benytte en låsesmed til biler, er det meget billigere at kopiere den nuværende nøgle. Hvis du har formået, at miste begge dine bilnøgler, kan det blive rigtigt dyrt, man kan være så uheldig, at man skal få bilen bugseret ude hos forhandleren for at få bilnøglernes chip aflæst. Sådan en procedure kan koste flere tusinde kroner. Derfor Anbefaler Københanvs låsesmed, at få lavet en ekstra nøgle hos en låsesmed til biler, så snart du har mistet den første, fordi det er en meget billigere og kortere proces.

Københavns låsesmed – låsesmed til biler i Storkøbenhavn

Københavns Låsesmed er en låsesmed til biler og meget mere i København og omegn, De har 2 værksteder hvis du har været så uheldig at miste din nøgle, værkstederne ligger i skovlunde og i Glostrup og har åbent 10-17 i alle hverdage, og der er også mulighed for, at tage derud i weekenden, dog skal man have en aftalte med en låsesmed til biler.
Hvis du er så uheldig, at miste din nøgle eller låse dig selv inde udenfor arbejdstiden, så har Københavns låsesmed døgnåbent på deres telefon 60 13 50 50, og som en af de eneste låsesmed til biler, har du mulighed for at de kommer ud og fixer problemet med det samme.

Københavns låsesmed tilbyder mange services som låsesmeden til biler kan lave, de tilbyder blandt andet at lave nøgler til alle mærker og typer, på nær på Mercedes Benz biler. En ny bilnøgle med eller uden startspærre, en kopi af din nuværende nøgle imens du venter, Døgnservice, levering i hele Stor København, en bilnøgle i original kvalitet til konkurrencedygtige priser.