Er det en drøm for dig at starte en fond? Har du længe gået og drømt om det, men ved ikke regler der indebærer i form af at styre en? Så læs med her.

Der findes i dag mange fonde, som er fordelagtigt, da det ofte går til et godt formål. Flere og flere ønsker at hjælpe folk i nød og er derfor villige til at gøre alt. Derfor er der også set en øget interesse inden for at starte sin egen fond. Der er dog mange, som holder sig tilbage, da de ikke ved hvilke regler der er tilsluttet, når der er tale om en etablering af en fond.

Kendetegnet ved en fond er, at det er en selvejende institution , hvilket vil sige at der ikke er nogen, som ejer den. Det kan derfor gøre det endnu svære for mange, da de så slet ikke ved, hvad de skal stille op. En fond skal have en ledelse, der ikke er afhængig af stifteren. Det er enormt vigtigt at vide, hvis man gerne vil starte sin egen fond, da man derfor ikke kan styre ledelsen.
Derudover skal fonden have tilstrækkelige aktiver, så den kan varetage sit formål. Det er herunder vigtigt at aktiverne bliver adskilt fra stifterens formue, så fondens midler aldrig tilbageført til stifteren.

De ovenstående er kun få eksempler på hvilke regler, der befinder sig inden for at styre en fond. Der findes utallige regler i loven og det er derfor vigtigt at man har styr på det hele.
Det er for mange uoverskueligt og man kan derfor have brug for hjælp. Noget der er virkelig nyttigt er, at anskaffe sig en fonde advokat, da det derfor kan sikre fondens juridiske gyldighed.
Du skal derfor have fat i advokat, hvis du gerne vil undgå problemer.

Det kan dog være svært at finde den rette, da der er mange forskellige at vælge imellem. Det er nemlig ikke til at vide hvilke advokatfirmaer, der kan give den optimale hjælp. Der findes efterhånden mange firmaer, der svindler og det er derfor ikke nemt at finde et firma, som kan man stole på. Der er dog heldigvis et advokatfirma, som altid er klar på at hjælpe! Det er nemlig Ret&Råd. Dette advokatfirma har mange års erfaring og ved derfor alt, hvad der skal indebære, hvis man har et ønske om at starte en fond.

En fonde advokat, som virkelig kan anbefales, er Jens Hessel. Han har haft mange sager omkring fonde og ved derfor hvad han taler om. Hvis du er i tvivl, kan du altid ringe til ham, da han altid er klar til at tage imod dine henvendelser. Hjælpen vil heller ikke være langvarig, som tit ses i andre advokatfirmaer.

Det kan virkelig anbefales, hvis du gerne vil have din drøm opfyldt!