Har du problemer med synet? Lider du af langsynethed, nærsynethed, tynde hornhinder eller bygningsfejl? Så går du med stor sandsynlighed med briller eller kontaktlinser. Linser eller briller kan da også for en del mennesker være gode løsninger på deres øjenproblemer, men for andre er brugen af briller og kontaktlinser til gene i hverdagen. Briller og kontaktlinser kan også vise sig at være en meget dyr løsning i længden. For dem, der gerne vil af med briller eller kontaktlinser, er en laser-øjenoperation hos en øjenlæge en god mulighed.

Få en laser-øjenoperation og bliv fri for briller og linser

En laser-øjenoperation er vejen frem, hvis du ønsker at blive helt fri for at benytte briller eller kontaktlinser. Laserbehandling kan nemlig kurere både langsynethed, nærsynethed, tynde hornhinder og bygningsfejl. En laser-øjenoperation skal foretages af en øjenlæge, der har forstand på laser-øjenoperationer og har det nødvendige udstyr – for eksempel Carl Zeiss VisuMax Mel 90. Mange øjenlæger tilbyder en gratis forundersøgelse, der afklarer, om du er egnet til en laser-øjenoperation. Det giver dig tryghed for, at du ikke får overbehandlet en mindre, ubetydelig synsproblematik.

En laser-øjenoperation er hurtig, smertefri og til at betale

Mange mennesker tror fejlagtigt, at en laser-øjenoperation er smertefuld og tager uger at komme sig over. Nogle har også en idé om, at en laser-øjenoperation må tage lang tid at foretage. Det er slet ikke tilfældet. En laser-øjenoperation er overstået på ca. 30 sekunder og kan slet ikke mærkes. Efter en laser-øjenoperation er dit syn normalt inden for 24 timer, og kun meget få patienter oplever bivirkninger.

En anden fordom om laser-øjenoperationer er, at en laser-øjenoperation er meget dyr. I realiteten koster en operation dog ofte under 20.000 kroner. Og hvis du som bruger af kontaktlinser eller briller regner sammen, hvor mange penge, du hvert år spenderer på disse, så står det hurtigt klart, at en laser-øjenoperation godt kan betale sig. I modsætning til linser og briller er en laser-øjenoperation nemlig en én-gangsudgift.

Så hvis du døjer med synsproblemer og gerne vil stoppe med at benytte briller eller kontaktlinser, så tag kontakt til en øjenlæge i dag og få tid til en laser-øjenoperation.