Har du kun en autonøgle til din bil i dag, kan det være en god ide, at få lavet ekstra. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man mister sin sidste nøgle, i stedet for at lave en kopi af sin nuværende, kan man være uheldig at skulle skifte hele chipsystemet i bilen, og det kan hurtigt komme op og koste et par tusinde kroner.
Københavns låsesmed har en afdeling, der kan lave Autonøgler til meget fordelagtige priser. De kan skære og programmere næsten alle slags autonøgler nye eller gamle og med eller uden fjernbetjening.

Københavns låsesmed – kvalitets nøgler

Københavns Låsesmed sørger for at efteruddanne deres personale, så de altid er opdateret på den nyeste teknologi og metode der bruges til, at udvikle nye autonøgler og fjernbetjeninger.
Grundet den gode efteruddannelse, er alle autonøglerne i original kvalitet og de bliver fremstillet med høj præcision. Københavns Låsesmed kan derfor hjælpe med alle slags modeller og mærker, undtagen nogle få Mercedes modeller.
Det kan være en god ide at vælge Københavns Låsesmed frem for de traditionelle værksteder, mange har ellers den idé, at man opnår og får et bedre resultat ved, at besøge det værksted som har speciale i det bilmærke man selv har. Derfor kan det være en stor overraskelse, at værksteder med speciale med et enkelt bilmærke, ikke laver et bedre stykke arbejde, generelt set er dyrere og bruger længere tid på samme opgave, som fx Københavns Låsesmed og andre ”utraditionelle” værksteder.

Hvis du skulle være så uheldig, at miste din autonøgle, er det vigtigt at få lavet en kopi af sin eksisterende nøgle hos Københavns Låsesmed. Alle kopierne af autonøglerne er i original kvalitet, og kan fås med elle ruden startspærre. Hvis du mister din nøgle eller låser dig selv ude af bilen, kan du vælge ringe til Københavns Låsesmed på 6013 5050, de har åbent hele døgnet, og kan komme frem til dig i hele København og Storkøbenhavn. Du kan også komme forbi deres værksted, og få fundet en løsning sammen med deres speciallister.