Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Emil Raun og Varda er vilde med social ansvarlighed

Written By: Klara - dec• 11•14

Emil Raun og Varda er bidt af en gal, socialt ansvarlig hund eller rettere sagt, de kan ikke få hænderne ned over, at de i fuld bevidsthed gik over til at være en virksomhed, der på alle deres fronter lægger høj vægt på social ansvarlighed.

Det er naturligt for en socialrådgivervirksomhed som Varda og Emil Raun, der er ekspert på området, og processen har været sjov, spændende og lærerig. Det er ikke bare noget med at spise økologisk fairtrade, siger Emil Raun fra Varda. Man kan nemlig implementere social ansvarlighed i alle aspekter af sin virksomhed. Det kan virkelig anbefales, og ikke bare fordi man gør noget godt for verden, man gør i virkeligheden også noget meget godt for sig selv som virksomhed. Det er sindssygt spændende, og det har været godt for teambuilding hos os, siger Emil Raun fra Varda. Vi har reflekteret en del over, hvordan vi bedst kunne få vores virksomhed til at blive gennemsyret af social ansvarlighed, og alle medarbejdere har været glade for processen, siger Emil Raun fra Varda.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *