Jeg er i bestyrelsen i en andelsboligforening, hvor vi ikke har haft det særlig godt i en tid, hvor finanskrisen har presset prisen på andelslejligheder og ikke mindst økonomien hos boligforeningen. Vi har igennem en længere periode fået hjælp til ejendomsadministration fra et eksterns firma, der tilbyder professionel hjælp og administration.

Krisen har virkelig sat sit præg på vores ellers så fine og sunde andelsboligforening. Vi har nok været lidt for naive ift. en del investeringer, som blev foretaget ved gode tider. Som enhver anden andelsboligforening, har vi også taget lån, der i disse tider har haft en negativ effekt og drejning ift. vores eksistens. Men vores korrekte valg til ejendomsadministration af vores boligforening, har givet gevinst – selv ved denne hårde tid.

Korrekt ejendomsadministration har reddet vores andelsboligforening
Vi har ikke blot fået hjælp til ejendomsadministration fra vores leverandør, men de har taget sagen alvorligt. Vores økonomiske tilstand, man ikke rigtig kan prale med, ville få alvorlige konsekvenser for ejerne. Derfor trådte administrator ind og tog kontakt til vores bank, hvor tilbagebetaling på lån med renter ville have betydelig effekt på vores økonomi i absolut negativ retning.

Vi er overraskede over resultatet. Vi har ikke kun fået den ejendomsadministration, vi har krav på – nej, administrator har sørget for at forhandle en særaftale med banken omkring rentefritagelse over en årrække, så vi kan få det hele til at løbe rundt. Det er da sørme noget af en service. Når vi har givet udtryk for vores taknemmelighed, har vi blot fået det svar, at det blot er en del af deres arbejde.

Vi synes absolut, at det er mere end det. Mange tak til vores ejendomsadministrator.