Kender du det, når du kan mærke at tanden gør ondt en lørdag og du håbede på at smerterne gik væk af sig selv? Ofte tænker man, at alt er lukket en lørdag og hvis man får smerter i tænderne, venter man med at kontakte en tandlæge til om mandagen.

Hos Tandlægecenter Højbro Plads hjælper de dig også en lørdag, så du ikke behøver at gå med smerterne indtil om mandagen.

Det er ikke rart, at have ondt i tænderne og slet ikke i længere tid. Mange mennesker går rundt med en eller anden form for tandpine, fordi de ikke har råd eller tid til at gå til tandlægen for at få det ordnet og slet ikke en lørdag. Dette er ikke i orden, da dette kun forværre situationen. Hvis en tand er beskadiget og det ignoreres, kan skaden forværres gevaldigt og i sidste ende vil det betyde en dyrere tandlægeregning. Derfor er der ingen grund og ingen undskyld for ikke at gå til tandlægen heller ikke en lørdag.

Du kan selv være med til at forhindre tandsmerter, ved at spise sundere mad for at undgå sukker og sukkerstoffer, da dette forværre din tands tilstand. Derfor anbefales det, at undgå sodavand, slik eller lignende. Hvis dette sker alligevel, kan det stærkt anbefales at skylde efter med vand, da skaden formindskes ved dette trick. Derudover er det ikke blot sundt for tanden, at du indtager sunde ingredienser, men også for resten af din krop.

Husk pas på dig selv og din krop og kom ind til Tandlægecenter Højbro Plads for at få tandlægehjælp også om lørdagen.