Så er det blevet tid til endnu et blogindlæg fra mi side af.

I dag skal jeg anmelde en fugtighedscreme og en body lotion som begge er fra mærket Annemarie Börlind. Først vil jeg dog gerne give lidt information omkring personerne bag virksomheden og deres koncept.

Inspireret af naturen

Anne Marie Börlind er en hudpleje og kosmetik virksomhed som blev etableret for lidt over 50 år siden, af ægteparret Annemarie Lindner og hendes mand Walter Lindner i det sydvestlige Tyskland. Hensigten var at skabe naturlige hudpleje og kosmetik produkter, og frem for alt undgå kunstige tilsætningsstoffer. Fællesnævneren for alle Börlind produkterne er at de alle er baseret på naturen, Annemarie mente nemlig at alt hvad huden havde brug for kunne findes i naturen, og bruges som pleje til huden. Derfor har man valgt at ingen af deres produkter skal indeholde parabener, mineralske olier, silikone, eller dyreekstrakter, derudover tester de heller ikke deres produkter på dyr. Selv til den dag i dag ejes virksomheden fortsat af Lindner familien, og styres i dag af grundlæggernes barn nemlig Michael Lindner, så man dermed fortsat kan bevare den ånd og koncept som virksomheden er bygget op om.

Et familieforetagende

Udover at virksomheden blev etableret i Tyskland, så er produkterne også lavet i landet, de er nemlig alle produceret i Schwarzwald, hvor man kun bruger de fineste ingredienser såsom koldpressede planteolier, urteekstrakter, havingredienser, og forskellige slags vitaminer. Selv vandet de bruger til deres produktion kommer fra egnes kildevand, som ikke er kemisk forarbejdet, så det dermed er 100 % naturligt.

Body Silhouette

Body Silhouette som er navnet på den bodylotion jeg brugte, er ganske enkelt fremragende. Den indeholder bl.a. afrikanske akacietræer, jojobaolie, og algeesktrakter. Derudover dufter helt utroligt godt, og ens hud når man tilføjer den på kroppen dufter også helt fantastisk. Min hud føltes efter en uges brug, meget blødere og så også meget mere sund ud.

Aquanature

Aquanature 24 h, er navnet på den fugtighedscreme jeg brugte, som jeg brugte til mit ansigt. Cremen duftede ligesom bodylotionen utrolig godt, hvilket tror jeg afspejler af at man ikke bruger unaturlige tilsætningsstoffer. Cremens primære funktion er at modarbejde tør hud, hvilket jeg har haft en del problemer med, og det lykkedes den fornemt med. Da jeg lige siden begyndte at bruge fugtighedscremen ikke døjede med tør hud overhovedet, så dermed kan man sige at produktet holder hvad det lover.

Derfor kan jeg faktisk kun kraftigt anbefale de to produkter, da jeg kun har haft en positiv oplevelse med dem.

Hvis du gerne vil vide mere om Annemarie Börlind så kan du selv klikke dig ind på firmaet hjemmeside som du kan gøre her.