Casper TingkærNår man snakker om, hvad god ledelse er, så kan man ikke komme uden om, at Casper Tingkær har formået at opbygge en succesfuld erhvervsmæssig karriere indenfor dette felt. Ledelse har altid været en dybt integreret del af Casper Tingkærs liv, hvorfor han i dag sidder i spidsen som Managing Director for hans egen medicinalvirksomhed Nordic Medical Solutions ApS. Oprindeligt rækker Casper Tingkærs ledelsesmæssige karriere til dengang, hvor han skifter karrierespor fra mødetøjbranchen til medicinalbranchen. At træffe beslutningen om at gøre karriere indenfor medicinalverdenen har været med til at præge Casper Tingkærs karriere i den retning, den er endt i dag.

Missionpharma A/S er det sted, hvor Casper Tingkær for første gang stifter bekendtskab med medicinalbranchen. Det viser sig at være et rigtigt karriereskift Casper Tingkær vælger indenfor dette felt, da han avancerer sig til en stilling Country Manager efter hans trainee forløb hos Missionpharma. Casper Tingkær er ikke i tvivl om, at der venter ham store udfordringer i dette job idet han får tildelt sit eget ansvarsområde, hvor han varetager den strategiske ledelse af en række lande i Østafrika.

I hans tid her får Casper Tingkær for alvor stiftet bekendtskab med, hvad det at være en leder i virkeligheden indebærer. Med egne erfaringer som iværksætter har Casper Tingkær opnået solidt kendskab til begrebet ledelse, hvor han har medvirket til at starte fire succesfulde virksomheder.

Tror på en lederstil, hvor der er plads til medarbejderforbedring

Den amerikanske ledelses-guru Jack Welch har altid inspireret Casper Tingkær indenfor ledelse. Selvom Casper Tingkær altid har været tro mod sig selv, så kan man ikke komme udenom at Jack Welch har været med til at præge Casper Tingkærs liv i den retning, han er i dag. Ifølge Casper Tingkær udspringer korrekt ledelse af at man tager et fundamentalt ansvar for sine medarbejdere. For Casper Tingkær gælder det om at få det bedste frem i hver enkelt medarbejder, som er en vigtig opgave fra lederens side.

Opgaven i at kunne få det bedste frem i hver enkel medarbejder ligger ifølge Casper Tingkær i at forstå ens medarbejdere, sætte sig ind i deres arbejdsopgaver, motivere dem, så de føler sig værdsat af virksomheden. Casper Tingkær tror på en lederstil, der tjener at forbedre sine medarbejdere. Formår man som leder ikke at give medarbejderne mulighed for at udvikle sig og coache dem til at blive bedre, så kan man risikere ikke at opnå de resultater man ønsker. For at kunne opnå succes som leder forbinder Casper Tingkær med evnen til at motivere, skabe gode og udviklende relationer for ens medarbejdere.

I Casper Tingkærs lange erhvervsmæssige karriere har han med stor succes sørget for at disse ting har været på plads, og han er ikke i tvivl om at det er vejen frem til at skabe en stærk arbejdsplads og fremgang i virksomheden. Den dag i dag stræber Casper Tingkær med stadighed for at blive klædt bedre på som leder, når han kaster sig ud i nye projekter, men med den faglighed og erfaring han har bag sig, er der ikke i tvivl om at han bære ledelsesrollen med succes.