Leg og bevægelse er utroligt vigtigt for børn, da det er med til at udvikle deres hjerne og stimulere deres sanser. I løbet af de sidste par år er det dog blevet meget almindeligt, at børnene bruger en masse tid foran computeren eller fjernsynet i stedet for at lege med noget konkret. Et byggesæt fra Scalextric er ideelt til dette og udvikler børnenes kreative evner.

Er du bekymret for, at dit barn ikke får nok udfordringer i hverdagen, skal du købe et byggesæt. Det kan eksempelvis være en racerbane fra Scalextric, barnet selv skal samle for derefter at kunne benytte det, eller det kan være et træbyggesæt, som barnet selv skal finde ud af, hvad kan bruges til.

Med Scalextric er mulighederne mange, og der kommer hele tiden nye produkter til de forskellige byggesæt. Når man har bygget en stor og omfattende racerbane, kan man eksempelvis begynde at samle på racerbiler, og på den måde er der hele tiden noget nyt, man kan give barnet at lege med. Læs mere om de forskellige byggesæt og læs mere om mærket Scalextric her.