Nu har jeg endelig fået prøvet botox, efter en lang ventetid. Det er noget, som jeg gerne har villet gøre for mig selv længe. Jeg ved godt, at der er nogen, der synes, at jeg er fjollet og overfladisk, fordi jeg har truffet et valg omkring at få mine rynker fjernet med botox, men jeg er faktisk ligeglad.

For mig handler det ikke om, hvad andre tænker, og om de kan gætte min alder. Det handler heller ikke om seksuel tiltrækning. Jeg har allerede en mand, der elsker mig højt, lige som jeg er. Nej. For mig handlede det om selvtillid i alle aspekter af mit liv. Jeg var nået til et punkt, hvor det eneste jeg synes jeg kunne se i mit spejl var kæmpestore rynker. Nu kan jeg være selvsikker i mit hjem, på mit job, og når jeg går ud. Så synes jeg pludselig, at det er en billig pris at betale. Jeg har simpelthen fået min livsglæde tilbage, fordi jeg har færre rynker – Takket være botox.

botox