Efterhånden som man bliver ældre, kan det være svært at håndtere, at man ikke længere er helt så mobil og rørig som tidligere. For mange ældre er det ofte svækkelsen i kroppen, der sætter en stopper for de daglige gøremål og diverse små turer ude i byen, men sådan behøver det ikke at være.
En billig elscooter kan være en stor hjælp for rigtig mange, da man igen kan komme vidt omkring, mens man sidder behageligt og er sikker. Der findes flere forskellige modeller, hvilket betyder, at selvom man har svært ved at dreje eller løfte benene, så kan man stadig komme op at sidde på elscooten, hvis blot man vælger en, hvor sædet kan dreje – det er en billig løsning for at få en del af sin frihed tilbage. Ligeledes findes der mere robuste modeller til de længere turer, men en ting er fælles for dem alle, og det er, at de er lavet med det formål, at ældre og svagelige kan bevæge sig omkring uden besvær.

Selvom om elscootere er billige, så er sikkerheden stadig i højsædet, når man producerer de smarte produkter. Efterhånden som flere og flere har fået øjnene op for de smarte elscootere, er det også blevet muligt at finde dem billigere på markedet bl.a. hos Seniorland, der har et stort udvalg i forskellige modeller og farver. I dag ser man også mange flere af dem i gadebilledet end tidligere, og det er netop et tegn på, at virkelig mange ældre har fået friheden tilbage og samtidig modet til igen selv at ordne de daglige indkøb.

Der er derfor ikke længere nogen undskyld for, at man er dårligt gående og ikke kan komme ud – en elscooter er en billig måde at få friheden tilbage på!