Vil du gerne sikre dig mest muligt så køb et bil kamera til bilens forrude. Et bil kamera oplagrer diverse former for information og kan være til stor nytte i forsikringsspørgsmål.

Har du været ude og investere i en ny bil, og vil du gerne være sikker på at være ordentligt beskyttet i forbindelse med uheld? I så fald så kan du overveje at investere i et bil kamera. Et bilkamera er en ny løsning, som i de senere år er blevet stadig mere populær hos danske bilejere.

Hvor sidder bil kameraet?
Bilkameraet sidder i din forrude. Kameraet er pegende fremad, så det optager selve bilens kørsel (og altså ikke hvad der foregår inden i kabinen). Bilkameraet er relativt lille og diskret og forstyrrer ikke din kørsel.

Hvad er formålet med et bil kamera?
Formålet med et bilkamera er, at give dig som ejer større sikkerhed især i forbindelelse med forsikringsspørgsmål. I forbindelse med ulykker og uheld, så kan det jo ofte være meget svært at bevise, hvad der egentlig skete – måske også fordi at du og dit forsikringsselskab ikke vil have sammenfaldende interesser.

I denne situation så er et bilkamera en af de ting, som hurtigt og enkelt fastslår, hvad der præcist skete. Med et bil kamera i bilens forruden, så kan du uden skygge af tvivl vise dit forsikringsselskab, hvordan ulykken rent faktisk skete.

Features ved bil kamera
Den vigtigste feature ved et bil kamera er naturligvis selve kameraet. I tillæg til kameraet, så har et bilkamera dog også en række andre features. Disse indebærer blandt andet:
–    GPS tracker
–    Lyd
–    Data omkring acceleration, bremsning, skarpe sving og vibrationer
–    Og meget, meget mere.

Priser på bilkamera
Priser på bilkamera kan naturligvis svinge imellem de forskelle modeller. Et bilkamera vil i denne forbindelse typisk komme som en samlet pakke, som ikke bare indeholder bilkameraet, men også holder, batteri, billader, memory card og lignende accessories.

Et bilkamera vil ofte koste et sted mellem 500 og 1000 kroner. Foretag her en grundig scanning mellem de mange online sælgere af bil kameraer for at finde frem til det bedste produkt til den bedste pris.