Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Behandlingstilbud er ikke det rette sted at spare

Written By: Klara - sep• 03•12

Flere og flere børn og unge får stillet en psykisk diagnose eller går rundt med en psykisk sygdom eller lidelse uden at være klar over det, og i disse tilfælde kan man undre sig over, hvorfor de ikke bliver undersøgt og får et behandlingstilbud.

I stedet for at få et behandlingstilbud går disse børn i almindelige folkeskoler, hvis undervisning slet ikke passer til deres indlæringsmetode og deres psykiske evner på grund af deres sygdom eller lidelse. Dette bevirker, at de pågældende børn får det yderligere dårligt med sig selv, og deres selvværd rammer bunden.

Det er utroligt vigtigt, at der ikke bliver sparet på dette område! Alle børn og unge med psykiske lidelser bør få et behandlingstilbud, så de kan komme i den rette behandling og få mest muligt ud af livet. Som situationen er nu, spænder vi blot ben for os selv ved ikke at give dem den rette behandling, da vi i så fald ikke udnytter deres fulde potentiale, og det kommer i sidste ende til at koste samfundet dyrt i stedet for bare at tilbyde dem et behandlingstilbud.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Nina Andersen siger:

    Jeg er helt enig med dig. Det er utroligt vigtigt for vores samfund og børnenes fremtid, at de får nogle ordentlige behandlingstilbud, så de kan få mest muligt ud af deres liv.

  2. Marina Nørh siger:

    Jeg synes godt nok også snart, at der skal ske et eller andet på den front, ellers ved jeg ikke, hvordan vores samfund ser ud om blot et par år. Behandlingstilbud er der jo masser af, og jeg forstår derfor ikke, hvorfor kommunerne ikke benytter sig af disse tilbud. Det er et greb i lommen for dem, men en ny fremtid for de børn og unge, der får muligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *