begravelses serviceDer findes adskillige begravelsesformer i dag, men ligegyldigt hvilken trossamfund man tilhører, så kan Begravelses Service hjælpe dig med at skabe de rette rammer for en tryg begravelse. I mange år har Begravelses Service hjulpet mange familier indenfor alle trossamfund i forbindelse med dødsfald, og ved derfor præcis, hvad der kræves af sådan en proces. Det er vigtigt for Begravelses Service at man som pårørende til den afdøde med ro i sindet kan få lov at tage ordentlig afsked. I det danske samfund er de fleste medlem af folkekirken, og som følge heraf følger de kirkelige traditioner i forhold til begravelser og bisættelser.

Men i samfundet findes også borgere, der har en anden trosretning, og derved følger de regler og anvisninger ifølge deres tro. Begravelses Service tilbyder hjælp til alt i forbindelse med begravelser og bisættelser, dette gælder, uanset hvilket trossamfund den afdøde har. Det vigtigste for Begravelses Service er, at hjælpe de pårørende med at skabe trygge rammer om begravelsen, og på den måde opfylder ønsket til det sidste farvel. Hvad enten afskedsceremonien skal være kirkelig, borgerlig eller noget helt andet, så er du hos Begravelses Service i sikre hænder.

Opfylder dine ønsker og behov gennem begravelsesprocessen

Når man mister en af sine nærmeste, opstår der pludselig mange praktiske spørgsmål, som den pårørende skal forholde sig til. Dette kan eksempelvis være alle de praktiske ting, der skal ordnes under begravelsesprocessen såsom indhold af ceremonien. Hos Begravelses Service er ønsket at afskedsceremonien bærer præg af den personlige karakter, hvor ønsker og behov omkring inddragelse af pårørende sættes i centrum. Det er muligt at give et personligt præg på mange ting hos Begravelses Service, som at forme ceremonien fra musik til eventuelle ritualer og taler. I den forbindelse imødekommer Begravelses Service dine ønsker, og hjælper naturligvis i det omfang de pårørende ønsker det. Ligeledes skal der også træffes andre ting som valg af kiste, urner, blomster og gravsted m.m.

Hos Begravelses Service finder du eksempelvis et stort udvalg af urner i mange forskellige farver, materialer og størrelser, hvor du på samtlige af har mulighed for at tilføje en personlig inskription, som kan være i form af tegninger, navne eller hilsner. Begravelses Service har også flere eksempler på kistedekorationer og hjælper gerne med dette, hvis der ikke er et ønske om at stå for blomsterdekorationen på eget hånd. For Begravelses Service står klar til at hjælpe med alt, uanset hvornår der er brug for det.

Begravelses Service sørger de for alt det praktiske

Midt i sorgen kan det være utrolig svært at skabe overblik over alle de beslutninger, der skal træffes i forbindelse med dødsfaldet. Hos Begravelses Service kan du trygt overlade alt det praktiske arbejde, der skal ordnes efter et dødsfald. Dog sørger Begravelses Service for at hjælpe dig på plads gennem hele forløbet, og er ikke kun til stede før, men også under og efter selve begravelsen. Foruden at være behjælpelige med alt, hvad der hører til alt det praktiske med begravelse eller bisættelse, så er der også mange andre ting Begravelses Service kan tilbyde dig. Blandt andet melder dig også en masse spørgsmål af juridisk karakter, der skal tages stilling til. Når et dødsfald sker, får skifteretten automatisk besked omkring dette, hvor afdødes arvinger efterfølgende bliver indkaldt til et møde. Dette er nødvendigt i forhold til at klarlægge, hvordan boet efter afdøde skal behandles, der blandt andet afhænger af arveforholdene og de i dødsboet økonomiske forhold.

Du kan således vælge at undgå mødet i skifteretten, og overlade hele arbejdet til Begravelses Service, hvor du kan være ganske sikker på at opgaverne, der skal løses i relation til skifteretten bliver løst ordentligt. Begravelses Service har mange års erfaring i dødsbobehandling, og kan hjælpe dig med at få alt det juridiske på plads. Dette gælder ligeledes andre opgaver, der ikke løses af skifteretten, som Begravelses Service tager ansvaret for. Du kan trygt overlade det praktiske og juridiske arbejde til Begravelses Service, hvorfor de ønsker at give dig som pårørende mulighed for at sørge i den svære tid og tilbringe den med familiens nærmeste. Du er velkommen til at kontakte Begravelses Service, hvis du har spørgsmål til begravelsesprocessen, og alt hvad der hører til forløbet.