Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Så er mine nye ankelkæder lige kommet med posten

Written By: Klara - aug• 17•12

Forleden dag faldt jeg over denne hjemmeside, som forhandler en masse forskellige smykker. Jeg kunne ikke helt beslutte mig for, hvilke smykker jeg skulle bestille hjem, men endte med at købe et par ankelkæder, som lige er landet med posten, og NØJ hvor jeg glæder mig til at prøve dem af, når jeg skal ses med en veninde her om et par timer.

Vejret er jo perfekt til ankelkæder og tåringe lige for tiden, og jeg elsker det look, smykkerne giver en. Jeg var også lige ved at købe nogle tåringe, men jeg måtte slå mig selv over fingrene, da jeg i forvejen har en forfærdelig masse af slagsen, og det er ikke ligefrem, fordi økonomien har det alt for godt lige for tiden.

De to ankelkæder jeg købte vælter dog næppe budgettet, da de faktisk var overraskende billige, og kvaliteten ser ud til at være helt fin, hvilket er, hvad jeg vil kalde for et perfekt køb; kvalitet til en god pris, det kan vi lide!

Jeg ville egentlig bare gøre jer andre smykkeelskere opmærksomme på onlineshoppen og sprede budskabet om at købe nogle ankelkæder.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *